Kassenbouw Westland

Kassenbouw in het Westland

In het Westland staat een kas. En wel meer dan eentje. Deze streek in Nederland staat niet voor niets bekend om de glastuinbouw. Hoewel bij veel bezoekers aan de kassen in het Westland het oog als snel getrokken wordt naar de kleurrijke pracht die er verbouwd wordt, gaat er heel wat meer om in de glastuinbouwsector. Van veranderende regelgeving in de tuinbouw tot schaalvergroting; de kassenbouw in het Westland is in beweging.

Kassenbouw specialist in het Westland

Wij van Hans Bransen Tuinbouwtechnieken & Adviezen runnen al meer dan 40 jaar een succesvolle onderneming vanuit het hart van de kassenbouwstreek. Wij voeren zowel nieuwbouw als renovatie tuinbouwprojecten uit. Daarbij hebben onze tuinbouw specialisten oog voor de wensen van u als klant, de actuele regelgeving en bouwen we voort op jarenlange ervaring in de sector. Voor vakkundig advies, de daadwerkelijke uitvoering én een gedegen nazorg is uw kassenbouw project bij ons in goede handen.

Benodigde installaties

Zoals we bij Hans Bransen onderschrijven; de kas op zich is alleen maar de behuizing voor alle installaties die nodig zijn om uw producten te laten groeien. Om de producten te kunnen voorzien in al hun behoeften zijn meerdere van deze installaties nodig. U kunt hierbij onder andere denken aan een verwarmingsinstallatie, een water technische installatie, lucht mechaniek, luchtbehandeling en klimaatkasten en computers. En om uw producten tijdig te kunnen opslaan mogen koelcellen ook niet ontbreken.

Het juiste klimaat

Maar voorafgaand aan het opslaan van een succesvolle oogst in de koelcel, moeten uw producten kunnen groeien. En daarbij is het juiste klimaat van belang. Bij Hans Bransen Tuinbouwtechnieken & Adviezen helpen wij bij het correct afstellen van de verschillende installaties die zorgdragen voor het klimaat in uw kas. Door een goede afstelling van de installaties bent u niet alleen verzekerd van het juiste, maar ook meest efficiënte klimaat in uw kassen. Daarbij leveren wij ook periodieke en seizoensgebonden onderhoudsdiensten. Zo blijft u ook in de toekomst verzekerd van de beste oogst. 

Binnenzicht Kas Westland

Aannemer 

Naast het bouwen en repareren van kassen bieden wij een tal van andere diensten aan. Heeft u bijvoorbeeld begeleiding nodig bij het realiseren van kassen, woningen, bedrijfsruimtes of andere panden? Hans Bransen helpt u hier graag bij. Bezoek onze Aannemer Westland pagina eens voor meer informatie.

Hans Bransen Logo