Werkwijze

1. Programma van eisen

In het programma van eisen gaan we samen met de klant in gesprek om de randvoorwaarden en de limieten van het project bespreken. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen eisen en wensen. De eisen zijn criteria waaraan voldaan moet worden, de wensen zijn de criteria die gewild zijn maar niet essentieel. We bespreken de functionele eisen en wensen van de klant en adviseren inzake de haalbaarheid en budget om het project te kunnen realiseren. Niet onbelangrijk is het resultaat wat er uiteindelijk geboekt moet worden. Samen met ons team staan wij u graag bij voor reële en goed overwogen beslissingen.

2. Ontwerp

Het ontwerp is het deel van het proces waar vaak grote beslissingen genomen worden. Aan de hand van de wensen maken wij een voor ontwerp. Zo krijgen we een indicatie hoe het geheel eruit komt te zien. Vaak komen hier nieuwe ideeën of veranderingen aan te pas, waarna we het definitieve ontwerp en het detail ontwerp realiseren.

3. Uitvoering

De uitvoering begint met een gedegen planning. Zodra deze rond is, worden alle tekeningen en materialen gecontroleerd op compleetheid en kunnen we de werkzaamheden projectmatig gaan uitvoeren. Dit doen wij met onze eigen specialisten. Bij disciplines wat buiten de grenzen van ons bedrijf rijkt werken wij nauw samen met een scala aan relaties om de wens van de klant te realiseren.

4. Oplevering

Wanneer het project is afgerond, lopen we met de klant alle punten van het opleveringsrapport na op locatie. Zo zijn beide partijen zeker dat alles naar behoren is uitgevoerd en kan het project opgeleverd en in gebruik worden genomen.

Onderhoud is behoud, daarom bieden we onderhoudscontracten aan voor periodiek onderhoud. Voor correctief onderhoud en urgente gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hans Bransen Logo